ingyen
webstatisztika
Szállítási információk | Cialis vény nélkül

Cialis vény nélkül

Cialis vény nélkül

Szállítási információk

Megrendelés, vásárlás ismertetőből.

Kifizetési variációk, termék átadás-átvétel

A rendelését a következő úton lehetséges megfizetni és kézhez kapni:

Megrendelés, vásárlás ismertetőből.Előreutalással egy jelzett bankszámlaszámra: így a legjobb az ára, mert a hazaszállítási, csomagolási, és más költségeket cégünk fizeti.

Postai utánvétellel a termék átvételekor a postásnak, vagy a postának kiegyenlíteni a termék utánvételi árát, attól függően, hogy a postástól kapja kézhez a csomagot, illetve a postán. Az utánvétel összeg megfizetésekor veheti birtokba a rendelt árucikkeket.

Előreutalással való vásárlás azonkívül birtokba vétel: az előreutalásnál olyan szempontból lehet megfelelőbbek, hogy ebben az esetben a postai szállítás díját átvállaljuk, így jóval kevesebb pénzért megvásárolhatja az árucikket. Ahogy beérkezett az összeg kereskedésünkbe, abban az esetben még aznap postára adjuk a csomagot, ekképp 48-72 óra alatt lefolytatható a folyamat, azonfelül jutányosabb is.

Előremutató való utalásnál kérjük küldjön a Kapcsolat menüponton keresztül egy üzenetet és mi mindjárt elküldjük azokat az elérési lehetőségeket elektronikus levélben Önnek, amire utalni kell a termék árát. Az utalás közleményébe adja meg azt a nevet, irányítószámot, mint amit a rendelésben is írt nekünk, ekképp egyszerűen be tudjuk azonosítani. Az árucikk nevét kérjük, soha ne írja be az utalás közleményének rovatában, csak kizárólag a saját nevét azonfelül az irányítószámát írja be, amit a megrendelés folyamán megadott!

Rögtön azután, hogy megkaptuk az utalást (ez rendszerint egy-két óra, illetve legfeljebb 1 nap), arról SMS-ben tájékoztatnak bennünket, és ezzel aznap már postázzuk is a csomagot ajánlott, utánvétel nélküli küldeményként, ami egy, illetve maximum 2 nap leforgása alatt biztosan eljut Önhöz, természetesen diszkrét csomagolásban.

Postai illetve futárszolgálati utánvételes kifizetés valamint átvétel: Az utánvételes díjtérítési mód a legnépszerűbb azonfelül leggyakoribb. A szállító a megrendelő címére viszi ki az árut amellett az utánvétel összegének megfizetésekor átadja azt Önnek. Általánosságban mondható, hogy 20 000 Ft-ig bezárólag 1-2 dobozos megrendelés esetében elsőbbségi felárral elküldött csomagok összes kiszállítási, és egyéb díja mindössze 1500 forint. Eme összeg felett, és a csomag súlyának növekedése miatt, még 1800-2100-2700 Ft is lehet a többlet kézbesítési költség. Az igényléskor ezt a házhozszállítási díjat hozzáadja a számlázó rendszerünk az árucikk eladási árán felül, eszerint megismerheti Ön is, hogy egyértelműen mennyi is lesz a postaköltsége, így az áruval együttesen számszerűen mennyit fog majd fizetni.

A postai utánvét, illetve postai utánvétel kifejezés azt mutatja érthetően, hogy a forgalmazó ráír a csomagra egy utánvételi árat, amit akar, hogy a vásárló a birtokba vétel folyamán megfizessen. Az utánvételi összeg jelen esetben a termék árából, a postaköltségből, amellett a csomagolási költségből adódik. Értelemszerően ez az utánvételi összeg a vásárolt terméket extra költségekkel növeli, melyet a megrendelőnek szükséges megfizetnie. A postai utánvétellel zajló fizetés esetében a postásnak szükséges átadni a dobozon szereplő utánvéti árat, és ezzel a küldeményt megkapja. Amennyiben nincs senki a címen, ír egy értesítőt. A következő verziója a postahivatalban maradó utánvételi csomag, amelynél a postán marad a küldemény, nem kerül kikézbesítésre azonkívül miután Önnek nem muszáj a saját adatait megírnia az igényléskor, eszerint nem fogják értesíteni a postahivataltól, hogy jött küldeménye, ezért Önnek muszáj bemennie a postahivatalba továbbá megfizetni az utánvét árát. A postahivatalban maradó áru intézése azért nem ilyen áttekinthető, ha ekképp igényli kérni a rendelését, feltétlenül böngéssze át a következőket, mert ha már sokszor rendelt ezen a módon, akkor is átalakultak a postázás szabályai, amikről itt informálódhat mélyrehatóan.

Kiszállítás postán maradó csomagként

Azt tanácsoljuk, feltétlenül olvassa végig e postán maradó felvilágosító információt, mert még ha Ön már sűrűn is vásárolt postahivatalban maradó küldeményt és minden simán ment, ámde most nagyrészt megváltoztak a postahivatalban maradó csomagok módjára meghozott kritériumok!

Ez általánosságban a legkomplikáltabb hozzájutási út a megfigyeléseink szerint, számos okból kifolyólag is.

A kisposták, vagy a plázákban, illetőleg üzlet központokban lévő posták nem fogadnak postahivatalban maradó csomagokat, így azt visszajuttatják a faladójához. Azt ajánljuk, hogy az adott város, illetve település központi postájára (főpostájára) címezzék a rendelt küldeményt, amennyiben megvalósítható, és máris jóval kevesebb bonyodalom lehetséges a birtokba vételnél. A postakeresőben olyan egészen kis postahivatalok, illetve plázák- bevásárlóközpontjainak postái is benne vannak, ahol nem fogadnak postahivatalban maradó csomagokat, úgyhogy javasoljuk ne ezeket, hanem a központi (főként)postahivatalokat válassza ki!

Nagyszámú ember nincs tisztában vele, hogy a postahivatalban maradó küldemények esetében semmilyen értesítést nem kapnak a postástól. Nem is tudnák milyen címre postázzák az értesítést, mert az Ön saját címét nem jelölte meg a megrendeléskor, hanem pusztán a posta elérhetőségét, amit a postakeresőben választott. Ezt bonyolítja még, hogy számtalanszor azt mondják a postára betérő személynek, hogy nem küldték el, vagy nincs meg. Ekkor kérjük, írjon cégünknek a Kapcsolat menüpont segítségével egy üzenetet, ahol mi válaszlevélben megírjuk Önnek a megrendelés folyamán felvitt küldeményt azonosító számot. Ezzel biztosan átadják majd Önnek az ajánlva feladott csomagját, amibe a terméket tettük.

A postán maradó küldemények megérkeznek a főpostára /1-es számú posta/, és feltéve, hogy Ön nem oda kérte postán maradó csomagként,abban az esetben átviszik az Ön által megadott számú illetve című postahivatalba az Ön megrendelt csomagját. Ha a főpostára kérte, akkor ott várja Önt a főpostán.

Első számú tennivalók: A postahivatalban maradó küldeményeknél egyáltalán nem hagynak Önnek értesítőt, ekképp Önnek kell az igényléstől számítva 24-48 órán belül befáradnia a megadott című vagy számú postahivatalba a szóban forgó városban vagy településen. Amennyiben 7 munkanapon belül nem megy be a postahivatalba, abban az esetben a küldeményt visszaküldik a feladóhoz. Amennyiben a postán azt közlik, hogy nem érkezett meg a küldemény, vagy eltűnt, abban az esetben a küldeményazonosító RAG szám megadása után garantáltan rendeződik a panasz! Ezt a számot a Kapcsolat menüpontra kattintva egy üzenetben kérje cégünktől, és akkor mi elküldjük Önnek a lehetőleg legrövidebb idő alatt.

Legkomolyabb baj a postán maradó csomagoknál hogy a kipostázott küldeményt (levél formájában) nem minden esetben képesek megtalálni egyből a postán, pusztán egy úgynevezett küldeményeket azonosító /RAG/ számmal, amivel az összes postázott küldemény útvonala nyomon követhető. Az úgynevezett küldeményazonosító RAG szám információja szerint már nagy valószínűséggel ki tudják majd keresni a szóban forgó postahivatalban az utánvételes ajánlva feladott csomagját, és odaadják Önnek a szerintük „még meg sem jött” küldeményt.Többször a postahivatalban a minimális ösztönzés és a kis fizetés eredményeképp, amennyiben nincs éppen elöl a kért csomag, akkor szívesebben azt mondják Önnek, hogy nem jött meg, vagy nincs meg. Ez okból fontos a küldeményeket azonosító RAG szám, ami ugyanakkor egy küldemény nyomkövetési szám. Ezt a számot a KAPCSOLAT menüponton át egy levélben kérje el tőlünk.

A rendelést követően napon a küldeménye minden esetben kiküldésre kerül a délután 16 óráig kivitelezett megrendeléseknél. A 16 óra után leadott rendeléseket, ha még van kapacitásunk, akkor tudjuk kiszolgálni, ámde hogyha nem sikerül, akkor következő nap kerülnek kiküldésre. A kiküldött bármely csomag egyedi küldemény nyomkövetési RAG számot kap, emiatt kikereshető a posta számítógépe segítségével.

A postahivatalban maradó igénylés utáni napon, megírjuk Önnek ezt a bizonyos küldeményeket azonosító számot, de ennek hiányában is bemehet a postahivatalba valamint kikérheti a küldeményét, amennyiben rendes hivatalnokok dolgoznak éppen, abban az esetben megkeresik Önnek percek alatt és birtokba veheti.

Hogyha valamely okból mégsem küldenénk el ezt a küldeményazonosító RAG számot elektronikus levélben, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, ha besétált a postára és azt mondták Önnek, hogy nem érkezett meg a csomagja, vagy nincs meg. A Kapcsolat menüpontra kattintva küldjön cégünkhöz egy üzenetet!

Amiatt ilyen fontos, hogy valós e-mail címet valamint telefonszámot írjon be, hogy a kapcsolat sikeres legyen. Esetleg az ilyen szállítási bonyodalomnál el tudjuk Önt érni, ha nem reagál a levelünkre.

Kiszállítás szokásos postai utánvétellel, címre való házhozszállítással

A hagyományosnak valamint leggyakoribbnak nevezett postahivatali utánvételes küldemény házhoz való kiküldése esetén a futár kis értéknél (100 000 Ft-ig) kihozza a csomagot a házhoz, és akkor átvételkor ki tudja egyenlíteni a postai hazaszállítás díját az igénylő úgy, hogy ott rögtön a szállítónak átadja az utánvétel összegét. Az utánvételi ár a megrendelt termék(ek) összegéből, a posta- utánvétes, valamint csomagolási díjakból áll össze. A rendelésekoramúgy minden esetben odaírjuk a kiküldési összeget is tételesen, ezzel láthatja, hogy a rendelt árucikk árán túl mennyibe kerül a kiküldés.

Lakcímre történő kiszállításkor utánvétel esetében, hogyha nem talál senkit a megadott címen a postás/futár, vagy nagyobb értékű az utánvétel összege, abban az esetben többnyire a helyszínen hagy egy üzenetet az Ön postaládájában.

Sajnálatos módon azt szükséges a tények alapján megállapítanunk, hogy a szállítási gyakorlat nem mindig legjobb, előfordulhat, hogy értesítőt sem hagynak ott a postások vagy a szállítók nem tudjuk milyen ok miatt, és ilyen esetben az általunk feladott küldeményt visszafordítják vállalatunkhoz, mert Ön nem is tud a csomag kiérkezéséről, miután nem kapott róla értesítést, hogy ott járt vele a postás/futár. A kiút az, hogy a megrendelés után 48 órával maximum, hogyha nem kézbesítik ki a megadott címre a küldeményt, abban az esetben küldenie kell számunkra egy üzenetet a Kapcsolat menüponton keresztül. Ezután a küldeményeket azonosító számot átküldjük Önnek így ezzel minden bizonnyal rátalálnak a postán.

Bármilyen probléma, illetve két napnál régebbi rendelés esetében, ha nem jutott el Önhöz a termékünk, abban az esetben kérem, vegye fel velünk a összeköttetést oly módon, hogy küld egy üzenetet a nehézségeiről a Kapcsolat menüpontra kattintva!

Szállítás előreutalásnál

Hogyha Ön előrehaladottabb elutalta nekünk az árucikk(ek) összegét, olyankor az utalás beérkezése után, amiről rövid szöveges üzenetben informálnak minket, még azonnal aznap kézbesítjük a csomagot. A terméket sima buborékfóliás kíváncsi szemek elől elzárt azonfelül nem kitapogatható zacskóba csomagoljuk be alaposan, és nem írjuk rá, mit tartalmaz. A diszkrét csomagunk ajánlva fog feladásra kerülni utánvét nélkül.

Hogyha esetleg nem volt otthon és a postás/futár nem tudta átadni, akkor ott hagy egy üzenetet a Ön postaládájában. Ezzel kívánatos besétálnia a postahivatalba azonfelül birtokba vennie az ingyenesen átadott tapintatos csomagolású ajánlott levelét.

Ha nem lett bedobva értesítés valamint már két-három napja rendelte az árucikket, akkor bizonyára a postás vagy a futár nem hagyott a helyszínen üzenetet Önnek, de a postán ott lesz a küldemény. Hogyha így sem fedezik fel, küldjön cégünknek a Kapcsolat menüponton át egy levelet és mi segítünk Önnek megoldani a problémát! Az utaláshoz kellő kifizetési útmutatónkat ezen oldal tetején nézheti meg a FIZETÉSI MÓD-nál.

Hazaszállítás gyorsasága, ideje, kivételes sürgősségi szolgáltatásHazaszállítás gyorsasága, ideje, kivételes sürgősségi szolgáltatás

A postázás idejének mérsékelése, amellett a tisztelt megrendelő mennél jobb kiszolgálása cégünk elemi kívánalma! Persze a kedvező házhozszállítási árakat előtérbe helyezve a magyar posta árkalkulációja és gyorsasága a mértékadó, esetleg a futárszolgálat.

A 16 óráig kivitelezett megrendeléseknél aznap lezajlik a dropship, azaz a csomagok közvetlenül a vevőnek történő kiküldése. Ekképp az aznapi postára való feladásnál a postahivatal egy-két nap leforgása alatt biztosítja a csomagok célba érkezését a teljes Magyarországon belül. Eme időtartama nem csupán elméletben, hanem a gyakorlatban is tartható. A fuvarcégek egy napos elintézést biztosítanak.

Az összes csomagot alapvetően normál sürgősségi plusz lehetőséggel kérjük, aminek többlet költsége nem haladja meg a 90 forintot sem.

A megrendelő igénybe vehet postai plusz sürgősségi lehetőséget is (EMS), mely biztosítja, hogy az aznap leadott megrendeléseket másnapra a fuvar cég 5600 Ft-os összeg ellenében a nagyobb városok településein reggel 9-re a kisebb méretűre települések esetében maximum déli 12 óráig célba juttatja.

A postahivatal normál elsőbbségi lehetőségei nem jelenti 100%-ban a másnapi célba juttatást, így hogyha valakinek okvetlen szüksége van másnap a csomagra, akkor igénybe vehet külön sürgősségi szolgáltatást az úgynevezett EMS szolgáltatást, ami esetén a posta biztosítja a másnap déli 12 óra előtti kézbesítést.

Postaköltség, utánvételes díj, csomagolási kiadások az igénylésnél

A postahivatali utánvétes fizetés egy többe kerülő lehetőség, végtére is az áru árán felül a postaköltséget is a vevőnek muszáj kifizetnie, nem úgy, mint az előrehaladottabb való utalásnál, mert akkor vállalatunk felvállalja az összes házhozszállítási azonkívül a többi hozzá járuló anyagi terheket.

A házhozszállítási, becsomagolási, azaz utánvéti díj összege átlag nem túl nagy értékű csomagok esetében legfeljebb 1500 forint.

Az értékesebb, ekképp kissé nagyobb súlyú küldemények esetén az 1800-2200-2700 Ft-ot is elérheti, de megrendeléskor a házhozszállítási költséget feltüntetjük önállóan a termék költségén kívül, ezért pontosan meg fogja tudni, hogy mennyi lesz az egész megrendelése összegezve.

Az adott kiszállítási, utánvételes, csomagolási összes díjat, ami pluszban hozzáadódik az áru árához, azt a rendeléskor a rendszer kiírja Önnek.

A lehetőleg legjutányosabb azonfelül legrugalmasabb szállítási módot kínáljuk az Ön számára a legnagyobb titoktartás mellett.

panaszok továbbá tennivalók a kézhez vétellel, szállítással kapcsolatban

Persze a kézbesítést azonfelül a feladást is csak emberek végzik el, ekképp néha hibázhatnak. Ezzel nincs is baj, minthogy valamennyi negatív dologra megvan a problémaelhárítás a lehetséges kellemetlen gondok kivédésére.

Nem azt a fajta vagy mennyiségű árut kapta, mint amit kért a rendeléskor

Minekutána online kereskedésünknek napi több száz rendelést kell teljesítenie, ezért néha előfordulhat, hogy pillanatnyi oda nem figyelés következményeképp akaratlanul nem annyi illetve nem azt a terméket tesszük bele a küldeménybe. Ennek természetesen roppant kicsi a valószínűsége, de, ha ez játszódott le Önnel, abban az esetben sincs probléma, hisz nincs más tennivalója, mint a lap alján levő üzenetküldő űrlapon küldeni nekünk egy panasztevő üzenetet, melyet rögtön kivizsgálunk még azon a napon, valamint amennyiben így volt, akkor helyesbítjük a hibánkat magától értetődően grátisz.

Az árut összetörve vagy elszakadva kapta meg a borítékból kivéve

Sajnálatosan a kiküldés alkalmával a nem jól kezelt valamint kiszállított küldemények bizony sérüléseknek vannak kitéve. Az ilyen megsérült küldeményekre a posta vállal garanciát, vállalatunk nem fog kártérítést nyújtani az egyéb szállító cégek által keletkezett sérülésekért.

Az effajta panasz átlagosan pusztán igen ritkán jött előadja, de a megrendelőkben közölték, hogy a buborékfóliás levél szét van szakítva, ellenben attól még egyáltalán nem lett baja a gyógyszernek, eszerint nem akartak a lehetséges kicsi károkon problémázni.

Nem kapta kézbe a küldeményt időben

Gyógyszerkereskedésünk alaposan figyel a villámsebes, aznapi dropshipre (hazaszállításra), eszerint minden nap postázzuk a 16 óráig megvalósított igényléseket. Ezeknek egy, vagy maximum két nap alatt oda kell érnie a teljes Magyarországon belül akármerre. Ha két nap múlva nem jutott hozzá a csomagjához, abban az esetben mindenképpen jelezze ezt számunkra úgy, hogy a Kapcsolat menüponton át egy üzenetet küld a problémájáról, amiben jelölje meg, hogy mely adatokkal azonkívül milyen árut igényelt, mely eddig még nem jött meg.

Annak, hogy miért nem kapta kézhez a küldeményét, véleményünk szerint a következő okai lehetnek:

• Nem kapott róla értesítőt, ezért nem fáradt be átvenni a postára, amellett nekünk visszajuttatták a csomagot. Ez általában a postán maradó küldemények esetében eshet meg, vagy akkor, hogyha a településen az utánvételt végződő kézbesítő postás vagy szállító valamint a hagyományosnak mondható postás teljesen más. Ilyetén hiába reklamál a már talán régen ismert postásánál, hiszen nem is °C kapja az utánvétes küldemények házhozszállítási feladatát. Még hagyományos címre történő kézbesítésnél is lehetséges esetenként, hogy nem hagynak ott értesítést, emiatt Ön nem tudhat a csomagunkról és egy-két nap múlva visszaküldik a feladóhoz.

Azt tanácsoljuk, hogy okvetlenül üzenjen számunkra, ha a rendeléstől számított legfeljebb 48 órán belül nem kapta kézhez az ajánlva feladott utánvétes küldeményünket, és mi küldünk egy küldeményazonosító számot (úgynevezett RAG számot), amire átadják Önnek értesítés hiányában is a csomagot. Szóval 48 óránál tovább semmiféleképpen se várjon, hanem írjon számunkra a Kapcsolat menüpontban egy pár soros üzenetet!

• A csomag a postán eltűnt. Ekkor Önnek úgyszintén tudatnia szükséges velünk, hogy a csomagot nem kapta kézbe. Mi utánajárunk, és hogyha elkallódott a csomag, abban az esetben annak az árát a postahivatal cégünknek megadja, viszont már aznap, amikor ezt megtudtuk azonkívül megerősítést nyert, hogy elveszett, abban az esetben mi rögvest elküldjük az Ön számára újólag a megrendelt árut és másnapra alighanem meg is érkezik.

Ilyesmire amúgy egyszer volt mind ez idáig példa. Az a leglényegesebb, hogyha nem érkezett meg a küldemény, abban az esetben okvetlenül írjon nekünk, mert arról meg lehet győződve, hogy feladjuk aznap adélután 4 óráig feladott megrendeléseket!

• Nem lett postázva a küldemény.

Internetes kereskedésünknek mindig rendelkezésre áll raktáron akármely mennyiségű árukészlete, így úgyszólván garantált, hogy nem fordulhat előadja, hogy elfogynak a készítmények, valamint nem áll módunkban feladni a rendelt árukat. Netalán megtörténhet az, hogy az igénylés megírását követően valamely levelezési szolgáltató nem továbbítja a megrendelést vállalatunkhoz. Erre még nem tudunk egyetlen egy precedenst se.

Küldemény nyomkövetési illetve küldeményazonosító szám, úgynevezett RAG szám elküldése az Ön számára e-mailben, feltéve, hogy nem találják a küldeményt

Hogyha azt a tájékoztatást kapja a postástól, illetve a postától, hogy semmiféle csomagja nem jött Önnek, akkor kvázi biztos lehet benne, hogy a postahivatalban elkallódott a csomag. Ekkor egy ún. küldeményeket azonosító RAG számot igényelnek, mert az összes csomagnak van egy egyedi azonosítószáma, és az alapján már meg tudják találni az Ön csomagját a postán a számítógépbe beütve. A csomagokat azonosító RAG szám bemutatását, illetve bediktálását mindenkor a postahivatalban ésszerű végezni, és nem a postásnak/szállítónak mondani, hogy nézzen utána.

Ez a csomagokat azonosító szám mindig 2 betűvel kezdődik amellett 14 számból álló számsor követi. A két betűjelei, amikkel kezdődik, az az R és az L valamint utána 14 db szám.

A csomagját 16 óráig megtett megrendelésnél még azon a napon kiküldjük, és így 1-2 nap alatt már meg is kapja. Ha maximum két nap múlva nem érkezett meg, akkor mindenféleképpen küldjön számunkra a Kapcsolat menüpontban egy levelet a gondjával – adataival, és akkor mi rögvest válaszolunk valamint megadjuk az Ön számára eme küldeményeket azonosító RAG számot. E RAG számmal be tud sétálni a postára, ahol így már a számítógépes adatbázisba beütve pontosan tudni fogják, milyen küldeményről van szó, és előkeresik Önnek az Ön számára.

Diszkréció, küldemény látványa- küllemeDiszkréció, küldemény látványa- külleme

Cégünk lényegbevágó irányvonala a tapintatosság! A megrendelése semmiféle esetben se fog kitudódni senki felé, azt más embernek nem kézbesítjük. Majdnem minden egyénnek jókora nehézségetokoz, hogy hova is rendeljék a küldeményt, nehogy valaki is megtudhassa. A szüleinél vagy egyéb közös háztartásban, lakásban lakik valakivel és emiatt nem szeretne kellemetlen kérdezősködéseket, ekképp bukkan fel a dilemma, hogy hova küldessem a küldeményt?

A megoldás pofonegyszerű amellett természetesen a legtapintatosabb. Egy nagyobb postára postahivatalban maradó csomagként. Az okból is olyan kellemes ez a módszer, mert így Önnek még a saját címét sem kell számunkra átadnia, hanem pusztán annak a postának a címét illetve a számát (minden település főpostája az 1. számú posta), amit a postakeresőnkből tud kikeresni. Azért ez nem ennyire egyszerű, jó egynéhány adat azonkívül tennivaló van a postahivatalban maradó küldeményeknél. Amennyiben postahivatalban maradó küldeményt akar kérni, úgymond, hogy a postán benn maradjon a küldeménye és ne szállítsák ki, olyankor ezt mindenféleképpen tanulmányozza át precízen: szállítás postán maradó küldeményként!

A csomagolás illetve a levél külseje

A kiküldött csomagok külleme valamint formája eléggé szerény, semmi sem utal a tartalomra. A feladóként egy magánszemély nevét írjuk oda a kényelmetlen kíváncsiskodás elhárítása végett. A küldeményt a gyakorlatban mint levelet küldjük, mert eszerint jobb az ára a csomagénál. A levél egy buborékfóliás boríték, melyet még kitapintani sem lehet, amellett ezért nem szokott sérülni sem a küldemény tartalma, nálunk például a patikaszerek.

A alacsonyabb árú illetve súlyú- illetve méretűre rendeléseket tehát egy bélelt borítékban küldjük, amelynek látványa a következő képen látható:

A komolyabb árú, vagy súlyosabb, nagyobb méretűre igényléseket kartondobozban adjuk postára.

Amikor felhívjuk Önt a rendeléskor kapott telefonszámon

A rendelésben megadott telefonszámon csupán teljesítési, kiküldési nehézségek során telefonálunk Önnek a végső esetben, hogyha e-mailjeinkre nem reagál semmit. A rendelés visszaigazolása céljából semmi esetre sem keressük telefonon, hanem csak egy visszaigazoló e-mailt írunk az Ön számára.

Még abban az esetben telefonálnánk Önnek, amennyiben sürgős hazaszállítást kíván a következő napra. Ha talán a közölt megrendelési információk hiányosak, aszerint nem áll módunkban teljesíteni a megrendelést. A hívásnál mindenkor az igénylést leadó személyt kérjük telefonhoz, és megbizonyosodunk arról, hogy kivel beszélünk, valamint amennyiben az asszonya vagy a barátja veszi fel a telefonját, akkor se aggodalmaskodjon pusztán egy téves hívás voltunk rejtett számról, amit nem tudnak visszahívni, sem visszakeresni. Ebből Önnek nem származik bosszúsága! Ekképp a tapintat teljes.

Garancia

Gyógyszerkereskedő cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség összes felhatalmazásával bír, azonkívül valamennyi gyógyszerkészítményére pénz visszaadási vagy csere biztosítékot biztosít tisztelt vevőinek!

Online patikánkban soha nem eshet meg semmikor sem, hogy a nem hivatalos gyógyszerárusokhoz hasonlóan hamis árut küldjünk az Ön számára. Cégünk jó hírneve, törvényes működtetési jogosítványa, internetes gyógyszertári azonkívül gyógyszer forgalmazási tanúsítványa miatt sem engedhetné meg, hogy hamis termékeket áruljon, mert akkor bevonják a kereskedés valamennyi engedélyét. Beszüntetnék státuszát, pedig mi a mi országunkon kívül még 31 gyógyszervállalattal, 895 hagyományos patikával vagyunk szerződésben. Sőt még 18 államban működnek jól prosperáló online patikáink.

Alább ismertetjük Önnel azt a 3 legkomolyabb szövetséget és testületet, amik a gyógyszerkereskedések, valamint online gyógyszertárak üzemeltetését, ellátását, valamint a megrendelt, illetve kiszolgáltatott medicinákat bevizsgálják azonfelül figyelemmel kísérik, rossz minőségűek esetében megszüntetik a gyógyszerkereskedés üzemeltetését, és megvonják az üzemeléshez szükséges felhatalmazásásait.

A KAPCSOLAT menüpontra kattintva megjelennek Önnek teljes képernyőben cégünk valamint a netes patikánk nevére szóló legkomolyabb szintű globális gyógyszerkészítmény ellenőrző szervezetek valódi felhatalmazásai. Az engedélyek képekben látni fog domain nevünket jelző sűrűbben vízjeleket, amit amiatt kellett rátennünk, hogy az illegálisan üzemelő, hamisított gyógyszereket árusító webshopok ne legyenek képesek lemásolni e hivatalos engedélyek igazolásait valamint átírni a saját nevükre.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a Kapcsolat menüpont alatt megfigyelhetőek valamennyi céges adatunkkal egyetemben.

Eme hiteles okiratok megfigyelésével már letisztulhat Ön előtt a kép, hogy vállalatunk egy engedéllyel kereskedő világhálón működő gyógyszerkereskedés, és nem a tucatnyi nem legális hamisított gyógyszerforgalmazó portálok valamelyike, melyekre a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) is felhívja a figyelmet.

Gyógyszerkereskedésünk ezen kívül csere garanciát, végső esetben pénz visszaadási jótállást is szavatol valamennyi orvosságára, az alábbi jótállási feltételek mellett, amennyiben:

• Ön felnőtt korú.

• Ön nem használt drogot, tudatmódosító készítményt szedés közben és/vagy azt megelőzően.

• Ön komolyan vette az orvosságra vonatkozó betegtájékoztatót tökéletesen.

• Ön nem használt koffein, taurin, és alkohol alapanyagú ételt, italt, vagy egyéb más fogyasztási cikket a tabletta használata közben és előtt.

• Ön nem kínlódik vese, máj, szív, tüdőbetegségben azonkívül nem alkalmaz erre szereket.

• Ön nem használ nitrát összetételű, illetve egyéb különböző értágító, intenzív vérnyomást csökkentők, vagy vízhajtó medicinákat.

• Ön nem szenved pánikbetegségben, nincs semmilyen pszichológiai gondja, azonfelül nem szed antidepresszáns patikaszereket.

• Önnek saját hibáján kívül nem használt eme készítmény.

• Ön beleegyezik abba, hogy IP címét azonkívül személyes adatait az adatbázisunkban tároljuk.

Ha eleget tett ezen felsorolás kritériumainak, és a készítmény önhibáján kívüli okokból nem segített Önnek, visszafizetjük a gyógyszerkészítmény összegét, vagy kicseréljük egy más alapanyagú termékre elsőként.

Pénz visszatérítési vagy cserére vonatkozó garancia érvényesítésének eljárása

Ha előfordult, hogy Ön valamennyi kívánalmat betartotta és még úgy sem segített a szerünk, akkor kiválaszthatja, hogy az összeget akarja visszakapni, vagy cseréljük ki a termékét egy különböző hatóanyagú gyártmányra. Szokás szerint felajánlunk Önnek egy különböző alapanyagú csereszert, amelyet egészen grátisz szállítunk az Ön számára. 99 százalékban a különböző alapanyag már teljesen bizonyosan be szokott válni, mert létezhet olyan eset meglehetősen ritkán, hogy egy hatóanyag valamely okból nem hatásos valakinek. Viszont hogyha tesztel egy másik hatóanyagú patikaszert, akkor meglepődik a hatékonyságtól, amellett máshogy fordul vállalatunkhoz.

Amennyiben vissza szeretné igényelni a pénzét

Akkor nincs más dolga, mint, hogy juttasson el nekünk a KAPCSOLAT menüpont segítségével egy panasztevő levelet, és akkor kapni fog egy Claims Identification Number-t, vagyis egy panasz bejelentő azonosító számot. Ezzel a panasz bejelentő számmal kérjük, postázzon a gyógyszerkereskedésünknek egy kérvényező levelet a postán arra a névre valamint címre, melyről a csomagja érkezett. Ebben a kérvényben azt kérjük, írja le az Ön becses nevét, személyi adatait, azonkívül a előforduló panaszát a készítménnyel összefüggésben. Kérjük, legyen szíves, írja le eme levélben, hogy miféle hatást amellett mellékhatást érzett a patikaszer alkalmazásakor, illetve az összes, a hatásával összefüggő tettét. Például ivott-e koffein-tartalmú italokat, és/vagy alkoholt a szedése előtt illetőleg alatt, és szedett-e párhuzamosan vele másmilyen gyógyszereket, valamint hogy hány éves. amennyiben elküldte ezt offline kézzel írt levelet a házhoz szállításkor kapott névre és postafiók címére, akkor kérjük, juttasson el számunkra újból a Kapcsolat menüben egy üzenetet, amire 24 óra leforgása alatt válaszolni fogunk.

Hogyha beérkezett cégünkhöz az írásos levele és feldolgoztuk /4-10 nap/, akkor még kivizsgáljuk az esetet, továbbá ha Ön az útmutató alapján szedte a szert azonkívül az összes lényeges előírásunkat komolyan vette, abban az esetben jogosult a garanciára, ezért visszatérítjük Önnek az árát! Nagyon kérjük, ilyen esetben ne feledkezzen el a kézírással készült levelében jelezni az utaláshoz fontos személyi adatokat. Pusztán kézzel írt levelet fogadunk el, minekutána azt le kell fénymásolnunk és el kell vinnünk a központunkba az adminisztrációhoz. Ha akármely adatot nem küldi be, ami szükséges a pénz visszafizetési garancia teljesítéséhez, abban az esetben az utalást nem tudjuk lebonyolítani. Elsőnek, kérjük, legyen szíves, küldje vissza a rendelt gyógyszert, ami nem volt eredményes, és mi kontrolláljuk, hogy gyógyszerkereskedésünktől származik-e. Postára adás előtt mindig egy rejtett jelet rakunk a medicina levelére, dobozára, így rájövünk, ha nem cégünktől származik a visszaadott portéka. A pénz visszafizetési jótállást pusztán akkor fogjuk teljesíteni, feltéve, hogy a medicina leveléből /bliszter/ egyedül szigorúan legfeljebb egy tabletta hiányzik, illetve gél esetén egy tasak. Amennyiben egynél több szem hiányzik, akkor nem tudjuk egyik féle jótállást se garantálni Önnek még aktív reklamáció esetén sem!

Hogyha Ön a garanciáját érvényesíteni szeretné, akkor kérjük, legyen szíves, a Kapcsolat menüpontra kattintva írjon nekünk egy üzenetet, csatolva hozzá a Claims Identification Number-t, értsd a különleges reklamációs azonosító számot, és tüntesse fel a bankszámlaszámát azonfelül az utaláshoz nélkülözhetetlen minden adatot. Feltéve, hogy ezen adatait 16 óráig beküldi nekünk, akkor még aznap visszautaljuk a kiadását, amely 1 napon belül beérkezik a számlájára. Erről az eseményről egy képernyőképet tárolunk, amennyiben netalán azt gondolná, hogy mégsem átutaltunk az Ön számára. A rendelés leadásával mindezen szabályzatot Ön nyugtázza.

Ha ki kívánjacserélni a terméket

Ha Önnek valamiért nem volt jó a kiküldött készítmény, illetve talán nem reagált megfelelően éppen arra a hatóanyagra, de az árával nem jut előbbre, hanem szívesebben próbálkozna egy kipróbálna egy eltérő hatóanyagú gyógyszert, abban az esetben szépen kérjük, írjon nekünk egy panasz bejelentő levelet a Kapcsolat menüponton keresztül. Ilyenkor adunk egy Claims Identification Number-t, azaz egy reklamációs azonosítási számot.

Ezután írjon számunkra egy kézírásos offline üzenetet arra a névre és címre, ami az igényelt termék megkapásakor annak küldőjeként meg volt jelölve! Eme levélben kérjük, írja le az Ön kedves nevét, személyi adatait, hogy milyen lakáscímre vagy postacímre óhajtja pontosan a másik árut valamint azt is, hogy mire akarja, amennyiben kicserélnénk a gyógyszerkészítményt! Alapesetben felkínálunk az Ön számára a tapasztalatunk szerint egy attól különböző alapanyagú gyógyszert, amely cégünk szakemberei szerint már hatékony lesz. Amennyiben a 2 medicina ára nem teljesen ugyanaz, az átutalással, egyeztetés után lebonyolítható.

Ezt követően Önnek visszaigazoljuk a kérelmét, ami után nincs egyéb teendője, mint hogy feladja postahivatalban ajánlott levélként, a kézírásos papír alapú levelet (benne az adataival, telefonszámával, a cserélendő szer nevével, a Claims Identification Number számával, vagyis a különleges panasz bejelentő azonosítási számával együtt); azonfelül a rendelt küldeményén szereplő Feladó nevére és postafiók címre (ez ugyanis a vállalatunk) a megmaradó valamint bontott készítményt visszaküldeni szíveskedjék.

Amennyiben beérkezett cégünkhöz a visszaküldött szer, az Ön adatai amellett a Claims Identification Number /reklamációs azonosító szám/, akkor azt feldolgozzuk valamint néhány napon belül a levélben szereplő adatok alapján házhoz szállítjuk Önnek a csere szert. A saját kézzel írt offline (papír alapú) levélre a célból van szükség, mert gyógyszerkereskedésünknek le szükségeltetik fénymásolnia a hozzánk írt levelét továbbá el szükségeltetik küldenünk a központnak adminisztrációs munka érdekében.